EuroParcs Koningshof
Meivakantie

Meivakantie in Noord-Holland

  • Vakantiepark in Schoorl
  • Aan de rand van Nationaal Park de Schoorlse Duinen
  • Vakantiehuizen voor max. 6 personen

Beleef een heerlijke meivakantie in Noord-Holland

De meivakantie in Noord-Holland doorbrengen? Op ons vakantiepark aan de Noord-Hollandse kust beleeft u een heerlijke meivakantie in een vakantiehuis nabij de Schoorlse duinen. Dankzij de ligging aan het Nationaal Park de Schoorlse Duinen en de nabijheid van het strand biedt de omgeving tal van mogelijkheden tijdens de meivakantie. Geniet van de prachtige natuur rondom ons vakantiepark, maak een wandeling of fietstocht door de duinen of kom uitwaaien aan het strand. Sluit vervolgens de dag af in een vakantiehuis van EuroParcs Koningshof. De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van comfortabele gemakken. Zo geniet u onbezorgd van uw meivakantie in een bungalow in de meivakantie bij EuroParcs Koningshof.

Huisje huren in de meivakantie

Bij EuroParcs Koningshof kunt u een huisje huren in de meivakantie voor 2 tot 6 personen. Uw vakantiehuis in Schoorl is voorzien van onder andere een sfeervolle woonkamer met zithoek, compleet ingerichte keuken, 2 of 3 slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een terras met tuinmeubilair. Geniet van het zonnetje op het terras terwijl u uw ontbijtje nuttigt of de krant leest; dat is echt even genieten. Voor een heerlijk vers ontbijtje kunt u gebruik maken van onze broodjesservice. Gaan uw kinderen ook mee? Zij vermaken zich opperbest op de speeltoestellen of spelen graag een potje tafeltennis. Wie gaat er winnen?

Wat te doen tijdens de meivakantie

Vanuit uw bungalow in de meivakantie is een uitstapje naar het strand en de zee of de duinen zo gemaakt! Geniet van een heerlijk dagje aan het strand of huur bij ons een fiets en trek eropuit terwijl u ondertussen de adembenemende natuur in u opneemt. Het centrum van Schoorl ligt op slechts 3 km van ons vakantiepark in Noord-Holland en binnen een mum van tijd staat u in het gezellige Alkmaar (8 km). Struin de winkelstraatjes af, neem plaats op het terras, bezoek de kaasmarkt en ontdek de monumentale panden. Tijdens uw meivakantie in Noord-Holland is er dus genoeg te beleven voor jong en oud!