• Nabij de Schoorlse duinen
  • Fiets- en wandelmogelijkheden
  • Prachtige duinlandschappen

Ontdek de omgeving van EuroParcs Koningshof

Het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de kust van Nederland vindt u in Schoorl: de Schoorlse Duinen. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving. Schoorl is een prachtig pittoresk dorpje in Noord-Holland, wat ook zeker een bezoekje waard is tijdens uw verblijf. Houdt u meer van kunst en cultuur? Bezoek dan het dorpje Bergen; een waar kunstenaarsdorpje met vele musea en kunstgalerieën. Alkmaar en Hoorn zijn ook zeker aanraders.

EuroParcs Koningshof is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Schoorlse Duinen. Hier kunt u volop uitwaaien en klimmen en klauteren. Wilt u even de drukte ontvluchten? Bezoek dan dit prachtige natuurgebied, waar het heerlijk rustig is. Er is meer dan 60 kilometer aan wandelpaden aangelegd, die u naar de hoogste duinen, de oudste bossen en de stuivende duinen leiden.

Wilt u een leuke activiteit doen in het duin of op het strand van Schoorl? Neem dan contact op met De Jongens uit Schoorl. Het duin is voor hun een speeltuin, het strand een pretpark, met de lagune als grootste attractie! Vanuit hun paviljoen aan de Strandlagune van Camperduin kun je te gekke activiteiten doen voor kleine en grote groepen.

Mogelijkheden voor een dagje uit: