1. Unieke ligging bij strand en zee
  2. Luxe vakantiewoningen
  3. Nabij de Schoorlse Duinen

Last minute aan de kust

Bij EuroParcs Koningshof boekt u de mooiste en voordeligste last minutes aan de kust van Noord-Holland. Geniet van de zee, het strand en de hoogste duinen van Nederland. Het is prachtig. Kom dus ook genieten van een vakantie en pak uw voordeel met de last minutes aan de kust van EuroParcs Koningshof. Heerlijk om er spontaan een weekend of een midweek tussenuit te gaan!

EuroParcs Koningshof is een luxe vakantiepark en gelegen in Schoorl, Noord-Holland. Het park is ruim opgezet en er is getracht het karakter van de streek door te voeren in de aanleg en architectuur van zowel het park als de huizen. U verblijft tijdens uw last minute aan de kust namelijk in karakteristieke vakantiewoningen in Oudhollandse stijl. De inrichting van de vakantiehuizen zijn ruim, comfortabel en voorzien van alle moderne benodigdheden voor een geslaagde vakantie. Zo geniet u van warme voeten door de standaard vloerverwarming, beschikt u over een privé parkeerplaats bij de woning en heeft u zelfs de mogelijkheid om een huisje te boeken met een eigen jacuzzi.

 

Last minute vakantie in Schoorl

Maar niet alleen op het park en in uw vakantiehuis is het tijdens een last minute kust goed toeven. De omgeving van EuroParcs Koningshof is uniek en een ware 'must see' voor natuur-, cultuur- en kunstliefhebbers.

Vanuit uw vakantiehuis op EuroParcs Koningshof stapt u zo de natuur in. Niet alleen vindt u in Schoorl de hoogste duinen van Nederland, ook ligt hier het breedste strand van ons land. Daarnaast kunt u tijdens uw last minute aan de kust wandelen door oude bossen en nodigt het glooiende landschap uit om mooie wandel- en/of fietstochten te ondernemen.

Schoorl is gelegen in de gemeente Bergen. Het gelijknamige stadje staat bekend als kunst- en cultuurstad. Hier vindt u vele verschillende ateliers, struint u langs openbare kunstwerken en kunt u talloze musea bezoeken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid