Vakantiepark Schoorl

Vakantiepark Schoorl

Genieten van de vakantie in Noord-Holland
Vakantiepark Schoorl
Vakantiepark Schoorl
Vakantiepark Schoorl
Vakantiepark Schoorl
Vakantiepark Schoorl
Vakantiepark Schoorl

Vakantiepark Schoorl Résidence Koningshof

Vakantieparken in Schoorl hebben echt een streepje voor. De afzonderlijke facetten van de omgeving zorgen voor een unieke locatie die perfect is voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Résidence Koningshof zet zich in om het karakter van haar omgeving door te voeren binnen de grenzen van dit vakantiepark in Schoorl.

Wanneer u aankomt op vakantiepark Schoorl Résidence Koningshof ziet u direct dat het vakantiepark knus en gezellig is ingericht. De beplanting is prachtig en zelfs aan kleine details zoals de nostalgische lantaarnpalen is gedacht. De vakantiewoningen op het park zijn typerend en onmiskenbaar verbonden aan dit vakantiepark in Schoorl. Alles bij elkaar is dit vakantiepark Schoorl een heerlijke plek om na een actieve dag de voeten omhoog te gooien.

Kenmerken van ons vakantiepark Schoorl:

  • Gelegen op een unieke locatie tussen zee, strand, duinen en bossen
  • Luxe broodjesservice op het park
  • Gratis WiFi
  • Uiteenlopende faciliteiten in de directe omgeving van het park
  • Een perfecte locatie voor fiets- en wandelliefhebbers

Meer informatie over het park


Faciliteiten op en rondom het vakantiepark

Vakantieparken Schoorl hebben door hun ligging al één van de mooiste faciliteiten binnen handbereik: de zee, de brede stranden en de hoogste duinpartijen van Nederland. Maar ons vakantiepark in Schoorl biedt u meer. Tijdens uw vakantie is het fijn als u contact kunt houden met vrienden en familie. Op het park en in de woning kunt u gratis inloggen op ons WiFi netwerk. Verder zijn er ook meer praktische faciliteiten die helpen om uw vakantie zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Diverse faciliteiten in de buurt

In de directe omgeving van Schoorl vakantiepark Résidence Koningshof vindt u tal van uiteenlopende faciliteiten die u dat echte vakantiegevoel zullen bezorgen. Zo is er bijvoorbeeld een manege, golfbaan en een zwembad in de buurt. Maar ook kunt u leren surfen of huur eens een kano en ga brandingkajakken. Natuurlijk vindt u in de omgeving van het vakantiepark ook diverse restaurantjes en terrasjes.

Luxe accommodaties in Oudhollandse stijl

Tijdens uw vakantie op park Résidence Koningshof verblijft u in mooie en in Oudhollandse stijl gebouwde vakantievilla’s. Hierdoor krijgt het vakantiepark een eigenzinnige uitstraling. De accommodaties zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals vloerverwarming, een flatscreen tv, boxspringbedden en in de keuken vindt u uiteraard een vaatwasser. Verder is elke woning op ons vakantiepark vrijstaand en beschikt deze over een eigen terras en een privéparkeerplaats.

Uw vakantiehuis aangepast aan uw wensen

Bij Résidence Koningshof krijgt u de mogelijkheid om uw vakantiehuis aan te passen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kunt u kiezen voor een woning waar u wel of niet kunt roken, een huisje met een tuin op het zuiden of misschien wilt u uw huisdier wel meenemen op vakantie. In het boekingsproces kunt u de verschillende bij te boeken opties selecteren. Op die manier wordt uw vakantie op vakantiepark Schoorl Résidence Koningshof echt persoonlijk.

Kom ook vakantie vieren aan de Noord-Hollandse kust

Bekijk ons aanbod aan beschikbare accommodaties.

Bekijk onze accommodaties