EuroParcs Koningshof
Welkom bij EuroParcs Koningshof

Vakantie vieren in Noord-Holland

  • Unieke ligging bij strand en zee
  • Luxe vakantiewoningen
  • Nabij Nationaal Park De Schoorlse Duinen
 

Beleef een onvergetelijke vakantie in Noord-Holland

Wilt u genieten van de zee, het strand en stuivende duinpartijen tijdens uw vakantie in Noord-Holland? Kom dan naar Schoorl. Hier vinden niet alleen strandliefhebbers wat ze zoeken, ook voor wandelaars, fietsers en kunst- en cultuurliefhebbers is dit dé ideale bestemming voor een volgende vakantie in Noord-Holland. EuroParcs Koningshof is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Schoorlse Duinen. Met een prachtige en unieke ligging beleeft u gegarandeerd een ontspannen vakantie. Europarcs Koningshof biedt diverse accommodaties aan, zoals vakantiehuizen, vakantiehuizen met sauna en vakantiehuizen met jacuzzi.

 
 

Genieten van de veelzijdige omgeving in Noord-Holland

Of u nu komt voor de rust, de vele verschillende fiets- en wandelroutes of voor het uitgestrekte strand en het prachtige duingebied, een vakantie in Noord-Holland is altijd een goed idee. Een ideale uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving van de Kop van Noord-Holland te ontdekken. Verken tijdens uw vakantie in Noord-Holland de nabij gelegen steden Alkmaar en Heerhugowaard. Ook Schoorl is een prachtig dorpje in Noord-Holland. Dit plaatsje is ook zeker de moeite waard om tijdens uw vakantie in Noord-Holland te bezoeken. Bent u meer een kunst- en cultuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan de plaats Bergen; een kunstenaarsdorpje met vele musea en kunstgalerieën. Alkmaar en Hoorn zijn ook zeker aanraders.

 
 

De natuur in tijdens uw vakantie in Noord-Holland

Schoorl is niet alleen geschikt voor terrasjesmensen en shopliefhebbers. De natuur rondom EuroParcs Koningshof is prachtig. Natuurgebieden De Schoorlse Duinen en het Zwanenwater mag u niet missen tijdens uw vakantie in Noord-Holland! En als tip willen wij u meegeven om deze gebieden onder begeleiding van een gids te bezoeken. U zult merken dat u veel meer flora en fauna ziet en voor de kinderen zijn er spellen en raadsels tijdens zo’n tocht. Wilt u een leuke activiteit doen op het strand van Schoorl tijdens uw vakantie in Noord-Holland?  De duinen zijn een grote speeltuin waar veel dingen te beleven zijn! Boek nu een vakantiehuis aan het strand en beleef de plezier!

 

De omgeving van EuroParcs Koningshof:

  • Wandelen, fietsen en diverse watersporten
  • Vlakbij Bergen: hét kunst- en cultuurdorp van Noord-Holland
  • Nabij het breedste en hoogste duingebied van Nederland (De Schoorlse Duinen)
  • Leuke dagjes uit naar Den Helder, Alkmaar en de vele gezellige badplaatsen in de buurt
 

Accommodaties tijdens uw vakantie in Noord-Holland

Zoals u leest is er van alles te doen en te beleven in de omgeving van EuroParcs Koningshof. Het is na een drukke dag heerlijk om ‘thuis’ te komen in één van onze luxe en comfortabele accommodaties tijdens vakanties in Noord-Holland. EuroParcs Koningshof biedt diverse vakantiehuizen aan. Zo zijn er ook huisjes met wellness mogelijkheden. ’s Avonds geniet u in de privacy van uw eigen huisje van de neergedaalde rust en kunt u alvast de dag van morgen uitstippelen. Er is namelijk gratis WiFi beschikbaar in de woningen en op het park. Dat wordt een heerlijke vakantie in Noord-Holland! Klinkt dit goed? Bekijk onze beschikbare accommodaties en boek ook uw momentje weg naar de kust.

 
 
 

Veelgestelde vragen over vakanties in Noord-Holland:

📅 Waar kan ik een vakantie in Noord-Holland boeken?

Bent u opzoek naar een vakantie in Noord-Holland? Dan bent u bij EuroParcs Koningshof aan het juiste adres! Vanaf ons vakantiepark in Noord-Holland bevindt u zich binnen enkele minuten al aan de kust. U kunt kiezen voor één van onze comfortabale accommodaties tijdens uw vakantie in Noord-Holland!

🧖‍♀ Zijn er wellness mogelijkheden tijdens een vakantie in Noord-Holland?

Op EuroParcs Koningshof kunt u een luxe vakantiehuis met een sauna en jacuzzi boeken voor uw vakantie in Noord-Holland. De wellness huisjes aan zee bevinden zich in Schoorl, Noord-Holland. Het mooie strand ligt op maar 6 km afstand van de wellness huisjes. Een perfecte afstand om te fietsen door de Schoorlse duinen!