Beleef een heerlijke vakantie aan de kust

Wilt u genieten van de zee, het strand en stuivende duinpartijen? Kom dan naar Schoorl. Hier vinden niet alleen strandliefhebbers wat ze zoeken, ook voor wandelaars, fietsers en kunst- en cultuurliefhebbers is dit dé ideale bestemming voor een volgende (korte) vakantie.

Kenmerken van een vakantie in Noord-Holland:

  • Perfect watersport-, wandel- en fietsgebied
  • Vlakbij Bergen: hét kunst- en cultuurdorp van Noord-Holland
  • Nabij het breedste en hoogste duingebied van Nederland (De Schoorlse Duinen)
  • Leuke dagjes uit naar Den Helder, Alkmaar en de vele gezellige badplaatsen in de buurt
 
Boek een vakantie in Noord-Holland
 

Genieten van de veelzijdige omgeving

Of u nu komt voor de rust, de vele verschillende fiets- en wandelroutes of voor het uitgestrekte strand en het prachtige duingebied, een vakantie in Noord-Holland is altijd een goed idee. EuroParcs Koningshof heeft een unieke en prachtige locatie. Een ideale uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving van de Kop van Noord-Holland te ontdekken. Verken tijdens uw vakantie de nabij gelegen steden Alkmaar en Heerhugowaard. Of ga uitgebreid shoppen in Amsterdam.

De natuur in

Schoorl is niet alleen geschikt voor terrasjesmensen en shopliefhebbers. De natuur rondom EuroParcs Koningshof is prachtig. Natuurgebieden De Schoorlse Duinen en het Zwanenwater mag u niet missen! En als tip willen wij u meegeven om deze gebieden onder begeleiding van een gids te bezoeken. U zult merken dat u veel meer flora en fauna ziet en voor de kinderen zijn er spellen en raadsels tijdens zo’n tocht.

Overnachten

Zoals u leest is er van alles te doen en te beleven in de omgeving van EuroParcs Koningshof. Het is na een drukke dag heerlijk om ‘thuis’ te komen in één van onze luxe en comfortabele vakantievilla’s. ’s Avonds geniet u in de privacy van uw eigen huisje van de neergedaalde rust en kunt u alvast de dag van morgen uitstippelen. Er is namelijk gratis WiFi beschikbaar in de woningen en op het park. Dat wordt een heerlijke vakantie in Noord-Holland!

Klinkt dit goed? Bekijk onze beschikbare accommodaties en boek ook uw momentje weg naar de kust.

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid