EuroParcs Koningshof
Kleinschalig vakantiepark Schoorl

Kleinschalig vakantiepark Schoorl

  • Unieke locatie nabij het strand en de zee
  • Luxe vakantiewoningen
  • Nabij Nationaal Park De Schoorlse Duinen

Kleinschalig vakantiepark in Schoorl

Nabij Nationaal Park De Schoorlse Duinen vindt u ons kleinschalige vakantiepark in Schoorl. Ons vakantiepark is ruim opgezet met luxe vakantiehuizen in Oudhollandse architectuur. De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en we bieden zelfs wellness huizen aan! Vanaf ons kleinschalige vakantiepark in Noord-Holland staat u zo op het strand of midden in de duinen. Op slechts 5 kilometer afstand vindt u de Noordzee en ons park ligt vlak naast het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust: de Schoorlse Duinen. Wanneer mogen we u begroeten op ons kleinschalige vakantiepark aan zee?

 

Uw vakantie op ons kleinschalige vakantiepark aan zee

Op ons kleinschalige vakantiepark in Schoorl kunt u met maximaal 6 personen in een van onze luxe vakantiehuizen verblijven. Sommige vakantiehuizen zijn zelfs huisdiervriendelijk, uw trouwe viervoeter kan dus mee op vakantie naar ons kleinschalige bungalowpark. Bij EuroParcs Koningshof bieden wij bovendien diverse fijne faciliteiten om van uw verblijf een succes te maken. Zo bieden wij een broodjes en barbecue service, is er een leuk speeltoestel voor de kinderen en een tafeltennistafel. Ook kunt u fietsen huren op ons kleinschalige vakantiepark in Noord-Holland, is er een wasserette en houdt u het thuisfront op de hoogte van uw vakantie dankzij ons WiFi netwerk. 

Uw vakantiewoning

  • Geschikt voor maximaal 4 - 6 personen
  • Volledig ingerichte keuken
  • Complete badkamer
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Gemeubileerd terras
  • Optioneel een sauna en/of jacuzzi
 

Een sfeerimpressie van ons kleinschalige vakantiepark 📸

To do's in de omgeving van ons kleinschalige bungalowpark

Naast uw fijne vakantiewoning op ons kleinschalige vakantiepark aan zee en de prettige faciliteiten, nodigt de omgeving ook uit om ontdekt te worden. Huur bijvoorbeeld een fiets en ontdek Nationaal Park De Schoorlse Duinen of fiets naar het strand om heerlijk uit te waaien. Ook het gezellige Alkmaar is vlak bij, hier kunt u fijn een dagje shoppen of de prachtige monumenten bekijken tijdens een stadswandeling. De omgeving van ons kleinschalige vakantiepark in Noord-Holland is ook vele musea rijk. Breng onder andere eens een bezoek aan Het Zuiderzeemuseum, Art of Africa of aan een van de forten in de Beemster van de Stelling van Amsterdam. Graag tot ziens op ons kleinschalige vakantiepark