VIP Bungalow 6

VIP Bungalow 6

Max. 6 personen
80 m2
3 slaapkamers

VIP Bungalow 6

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen. Beneden is er een woonkamer met zithoek, tv en vloerverwarming. De keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. In totaal heeft deze bungalow 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Boven is er een badkamer met toilet en er is ook een apart toilet aanwezig. De tuin beschikt over een terras met tuinmeubilair.

Zoek & Boek

Pak direct uw voordeel en boek online
E.g., 16/09/2019
VIP Bungalow 6
VIP Bungalow 6 Max. 6 personen 80 m2 3 slaapkamers Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen. Beneden is er een woonkamer met zithoek, tv en vloerverwarming. De keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. In totaal heeft deze bungalow 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Boven is er een badkamer met toilet en er is ook een apart toilet aanwezig. De tuin beschikt over een terras met tuinmeubilair. Meer informatie
Aankomst datum Periode Prijs Boeken
maandag, 16 september, 2019 Midweek 405 * Boeken

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,95 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,95 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.