Koningshoeve Jacuzzi 4

Koningshoeve Jacuzzi 4

Max. 4 personen
80 m2
2 slaapkamers

Koningshoeve Jacuzzi 4

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen. Beneden is er een woonkamer met zithoek, tv en vloerverwarming. De keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. In totaal heeft deze bungalow twee slaapkamers met elk 2 eenpersoonsboxspringbedden. Boven is er een badkamer met sunshower en toilet. Er is ook een apart toilet aanwezig. In de tuin is het genieten op het terras dat uitgerust is met tuinmeubilair en een 4-persoons jacuzzi. Verder is er ook een sauna aanwezig.

Zoek & Boek

Pak direct uw voordeel en boek online
E.g., 19/11/2019
Koningshoeve Jacuzzi 4
Koningshoeve Jacuzzi 4 Max. 4 personen 80 m2 2 slaapkamers Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen. Beneden is er een woonkamer met zithoek, tv en vloerverwarming. De keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. In totaal heeft deze bungalow twee slaapkamers met elk 2 eenpersoonsboxspringbedden. Boven is er een badkamer met sunshower en toilet. Er is ook een apart toilet aanwezig. In de tuin is het genieten op het terras dat uitgerust is met tuinmeubilair en een 4-persoons jacuzzi. Verder is er ook een sauna aanwezig. Meer informatie
Aankomst datum Periode Prijs Boeken
maandag, 25 november, 2019 Midweek 346 * Boeken

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,95 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,95 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.