Koningshoeve Jacuzzi 4

Koningshoeve Jacuzzi 4

Max. 4 personen
80 m2
2 slaapkamers

Koningshoeve Jacuzzi 4

Begane grond: Woonkamer met wifi (gratis), flatscreen tv en vloerverwarming. Keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Separaat toilet. (kleine) berging. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair en de 4-persoons jacuzzi. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsboxspringbedden. Badkamer met sunshower en toilet. Traditionele sauna met infrarood lampen. Met voorkeur te boeken:: - Huisdiervrij of huisdier toegestaan - Specifiek accommodatienummer. Alle accommodaties van dit type zijn vrijstaand gelegen en beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is één parkeerplaats bij de woning. Indien deze te klein is, kan er op de centrale parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden, een tweede auto kunt u parkeren op de algemene parkeerplaats vooraan het park. De inrichting van de villa`s kan onderling verschillen.

Zoek & Boek

Pak direct uw voordeel en boek online
E.g., 15/08/2018
Koningshoeve Jacuzzi 4
Koningshoeve Jacuzzi 4 Max. 4 personen 80 m2 2 slaapkamers Begane grond: Woonkamer met wifi (gratis), flatscreen tv en vloerverwarming. Keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Separaat toilet. (kleine) berging. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair en de 4-persoons jacuzzi. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsboxspringbedden. Badkamer met sunshower en toilet. Traditionele sauna met infrarood lampen. Met voorkeur te boeken:: - Huisdiervrij of huisdier toegestaan - Specifiek accommodatienummer. Alle accommodaties van dit type zijn vrijstaand gelegen en beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is één parkeerplaats bij de woning. Indien deze te klein is, kan er op de centrale parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden, een tweede auto kunt u parkeren op de algemene parkeerplaats vooraan het park. De inrichting van de villa`s kan onderling verschillen. Meer informatie
Aankomst datum Periode Prijs Boeken
maandag, 20 augustus, 2018 Midweek 781 * Boeken

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,95 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,95 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.