Vakantiepark Noord-Holland

Vakantiepark Noord-Holland

Vakantie vieren te midden van ruimte & rust
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland

Genieten op een vakantiepark in Noord-Holland

Zoekt u een vakantiepark aan de kust? Kies dan voor het idyllisch gelegen Résidence Koningshof! Dit moderne vakantiepark in Noord-Holland heeft een nostalgische uitstraling maar is eveneens voorzien van alle gemakken van deze tijd. In de omgeving vindt u strand, prachtige bosrijke gebieden en uitgestrekte duinen. Kom naar Résidence Koningshof en stap elke morgen weer zo de natuur in.

Kenmerken van vakantiepark Résidence Koningshof:

  • Ruim opgezet vakantiepark
  • Luxe accommodaties in Oudhollandse stijl
  • Veelzijdige en unieke omgeving
  • Divers netwerk aan fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi in uw accommodatie en op het vakantiepark

Lees meer over het park

Omgeving

Résidence Koningshof is gelegen op een prachtige en unieke locatie in de Kop van Noord-Holland. U vindt in de directe omgeving een prachtige mix van duinen, zee, strand en bossen. Rustzoekers en natuurliefhebbers zullen zich direct thuisvoelen.

Vakantiehuizen in Oudhollandse stijl

Wanneer u ons vakantiepark oploopt, ziet u direct de Oudhollandse architectuur van de vakantievilla’s. De stenen huizen in traditionele bouw zorgen voor een beeld dat goed past bij de omgeving van Résidence Koningshof. De lichte en luxe inrichting van de huizen past helemaal bij de tijd van nu en zal u dat echte vakantiegevoel bezorgen.

Gratis WiFi

Als u op vakantie bent, al is het misschien maar voor een weekendje, is het wel zo prettig dat u contact kunt houden met vrienden en familie. Daarnaast is het internet natuurlijk niet meer weg te denken, bijvoorbeeld als u meer informatie wilt verzamelen voor het volgende leuke dagje uit. Het plannen van de volgende dag kunt u gewoon in uw eigen vakantiehuis doen. Uw woning is namelijk standaard voorzien van gratis WiFi en ook op de rest van het park bent u verbonden met ons netwerk.

Accommodaties

Direct weten welke accommodaties er beschikbaar zijn op Résidence Koningshof?
Bekijk dan het overzicht van onze beschikbare accommodaties.

Bekijk alle accommodaties