Vakantiepark Noord-Holland

Vakantiepark Noord-Holland

Vakantie vieren te midden van ruimte & rust
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland
vakantiepark Noord-Holland

Genieten op vakantiepark Noord-Holland Résidence Koningshof

Er zijn vele vakantieparken Noord-Holland maar zelden zijn ze zo idyllisch gelegen als vakantiepark Résidence Koningshof. Dit moderne vakantiepark in Noord-Holland heeft een nostalgische uitstraling maar is eveneens voorzien van alle gemakken van deze tijd. Houdt u van het strand, van prachtige bosrijke gebieden en van de schoonheid van uitgestrekte duinen? Dan is een vakantie Noord-Holland wat u zoekt. Kom naar vakantiepark Résidence Koningshof en stap elke morgen weer zo de natuur in.

Kenmerken van vakantiepark Noord-Holland Résidence Koningshof:

  • Ruim opgezet vakantiepark
  • Luxe accommodaties in Oudhollandse stijl
  • Veelzijdige en unieke omgeving
  • Divers netwerk aan fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi in uw accommodatie en op ons vakantiepark Noord-Holland

Lees meer over het park

Vakantieparken Noord-Holland

Résidence Koningshof is één van de mooiste vakantieparken in Noord-Holland. Ons vakantiepark is gelegen op een prachtige en unieke locatie in de Kop van Noord-Holland. U vindt in de directe omgeving van vakantiepark Noord-Holland Résidence Koningshof een prachtige mix van duinen, zee, strand en bossen. Rustzoekers en natuurliefhebbers zullen zich direct thuisvoelen.

Vakantiehuizen in Oudhollandse stijl

Wanneer u ons vakantiepark in Noord-Holland oploopt, ziet u direct de Oudhollandse architectuur van de vakantievilla’s. De stenen huizen in traditionele bouw zorgen voor een beeld dat goed past bij de omgeving van Résidence Koningshof. De lichte en luxe inrichting van de huizen past helemaal bij de tijd van nu en zal u dat echte vakantiegevoel bezorgen.

Gratis WiFi

Als u op vakantie bent, al is het misschien maar voor een weekendje, is het wel zo prettig dat u contact kunt houden met vrienden en familie. Daarnaast is het internet natuurlijk niet meer weg te denken, bijvoorbeeld als u meer informatie wilt verzamelen voor het volgende leuke dagje uit. Het plannen van de volgende dag kunt u op vakantiepark Noord-Holland Résidence Koningshof gewoon doen in de comfortabele omgeving van uw eigen vakantiehuis. In uw woning is namelijk standaard gratis WiFi aanwezig en ook op het park bent u verbonden met ons netwerk.

Accommodaties

Direct weten welke accommodaties er beschikbaar zijn op Résidence Koningshof?
Bekijk dan het overzicht van onze beschikbare accommodaties.

Bekijk alle accommodaties