Schoorl

Schoorl

Thuisbasis van Résidence Koningshof
vakantie Schoorl
vakantie Schoorl
vakantie Schoorl
vakantie Schoorl
vakantie Schoorl
vakantie Schoorl

Vakantie in Schoorl, genieten op een unieke plek in Noord-Holland

Kom vakantie vieren op één van de mooiste plekjes in Nederland. Een vakantie Schoorl biedt u het beste van de natuur. Op een vakantie in Schoorl kunt u heerlijke wandelingen maken door de bossen, de hoogste duinen van Nederland bedwingen en ontspannen in het zonnetje op het strand.

Overnachten in Schoorl

Na een actieve dag buiten in de natuur is het heerlijk als u niet meer terug hoeft te rijden naar uw woonplaats en gewoon kunt blijven overnachten in Schoorl. Verblijf daarom op vakantiepark Schoorl Résidence Koningshof. Op dit vakantiepark in Schoorl verblijft u in luxe vakantiehuizen. De vakantiehuizen Schoorl zijn gebouwd in Oudhollandse stijl en zijn voorzien van alle gemakken. Zo beleeft u dat echte vakantiegevoel tijdens uw vakantie in Schoorl.

Kenmerken van een vakantie Schoorl:

  • Gelegen tegen nationaal park De Schoorlse Duinen
  • Nabij het breedste en hoogste duingebied van Nederland
  • Op steenworp afstand van de zee en het strand
  • Vlakbij kunst- en cultuurstad Bergen
  • Prachtig gebied dat ideaal is voor wandel- en fietsvakanties

Lees meer over de omgeving


Oase van rust en natuur

De omgeving van kustplaats Schoorl kenmerkt zich door haar natuurrijke karakter. Maak een wandeling door de bossen, slenter over de uitgestrekte stranden of verdwaal even in het glooiende duinlandschap. Waar u zich ook zult begeven, de rust en de natuur zullen u zeker verrassen. Het uitgebreide netwerk aan wandel- en fietsroutes brengt u langs de mooiste plekjes. Genoeg mogelijkheden dus om tijdens uw vakantie aan Schoorl de omgeving te ontdekken.

Résidence Koningshof: een luxe verblijf in Schoorl

Zoekt u die perfecte locatie om uw vakantie Schoorl compleet te maken? Bekijk dan eens de accommodaties van Résidence Koningshof. Résidence Koningshof is een compleet, luxe en ruim opgezet vakantiepark voor rustzoekers en liefhebbers van natuur en cultuur. Een verblijf op Résidence Koningshof voorziet u van een ideale uitvalsbasis om de omgeving van Schoorl te verkennen. Het park ligt namelijk pal aan natuurgebied De Schoorlse Duinen en eveneens op een steenworp afstand van steden als Alkmaar en Heerhugowaard.

Een vakantie in Schoorl nóg aantrekkelijker gemaakt

Résidence Koningshof heeft met regelmaat mooie acties en aanbiedingen om uw verblijf met extra korting te boeken. Bekijk dus snel de actuele aanbiedingen om te zien of er iets voor u tussen staat. Tot ziens op Résidence Koningshof!

Bekijk onze actuele aanbiedingen