Noord-Holland

Noord-Holland

De veelzijdige provincie aan de kust
vakantie Noord-Holland
vakantie Noord-Holland
vakantie Noord-Holland
vakantie Noord-Holland
vakantie Noord-Holland
vakantie Noord-Holland

De mooiste kust vakantie Noord-Holland

Wilt u genieten van de zee, het strand en stuivende duinpartijen? Kom dan naar Schoorl in Noord-Holland. Hier vinden niet alleen strandliefhebbers wat ze zoeken, ook voor wandelaars, fietsers en kunst- en cultuurliefhebbers is een vakantie in Noord-Holland dé bestemming voor een volgende (korte) vakantie.

Kenmerken van een vakantie Noord-Holland:

  • Perfect watersport-, wandel- en fietsgebied
  • Vlakbij Bergen: hét kunst- en cultuurdorp van Noord-Holland
  • Nabij het breedste en hoogste duingebied van Nederland (De Schoorlse Duinen)
  • Leuke dagjes weg naar Den Helder, Alkmaar en de vele gezellige badplaatsen in de buurt

Lees meer over de omgeving

Vakantie in Noord-Holland: Genieten van de veelzijdige omgeving

Vakanties Noord-Holland zijn zeer geschikt voor een korte vakantie in eigen land. Of u nu komt voor de rust, de vele verschillende fiets- en wandelroutes of voor het uitgestrekte strand en het prachtige duingebied, een Noord-Holland vakantie is altijd een goed idee.

De omgeving ontdekken

Ons vakantiepark Noord-Holland: Résidence Koningshof heeft een unieke en prachtige locatie. Een ideale uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving van de Kop van Noord-Holland te ontdekken. Bezoek tijdens uw vakantie in Noord-Holland de nabij gelegen steden Alkmaar en Heerhugowaard. Ook Den Helder en Amsterdam zijn leuke bestemmingen voor een gezellig dagje weg.

De natuur in

Schoorl is niet alleen een ideale bestemming voor terrasjesmensen en shopliefhebbers. De natuur rondom Résidence Koningshof is prachtig en kent een unieke samenstelling. Breng tijdens uw vakantie Noord-Holland zeker een bezoek aan de natuurgebieden De Schoorlse Duinen en het Zwanenwater. Tip: bezoek deze gebieden onder begeleiding van een gids. U zult merken dat u veel meer flora en fauna ziet en voor de kinderen zijn er spellen en raadsels tijdens zo’n tocht.

Overnachten

Zoals u leest is er van alles te doen en te beleven tijdens vakanties Noord-Holland. Leer de streek echt kennen en overnacht in een vakantiehuis Noord-Holland op Résidence Koningshof. Het is na een drukke dag heerlijk om ‘thuis’ te komen in één van onze luxe en comfortabele vakantievilla’s. ’s Avonds geniet u in de privacy van uw eigen huisje van de neergedaalde rust en kunt u alvast de dag van morgen uitstippelen. Er is namelijk gratis WiFi beschikbaar in de woningen en op het park. Dat wordt een heerlijke vakantie in Noord-Holland!

Accommodaties voor een vakantie Noord-Holland

Bekijk onze beschikbare accommodaties en boek ook uw momentje weg naar de kust.

Bekijk onze beschikbare accommodaties