Update 21-01-2021

Résidence Koningshof houdt u graag op de hoogte over de mogelijkheden welke wij u nog wel kunnen bieden tijdens deze periode van het Coronavirus (Covid-19). Vele activiteiten zijn niet meer mogelijk, maar een bezoek brengen aan ons mooi park nog wel! 

Na elke persconferentie plaatsen wij zo snel als mogelijk een update op de website indien de maatregelen voor ons vakantiepark of de faciliteiten worden aangepast. 

Résidence Koningshof volgt altijd de richtlijnen van het RIVM. Op http://www.rijksoverheid.nl leest u hier meer over. 

Onze algemene voorwaarden: 

 • Wij vragen u een mondkapje te dragen in onze openbare gebouwen.
 • Desinfecteer uw handen bij het betreden van onze openbare gebouwen, desinfectiemiddelen zijn aanwezig.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Geeft u elkaar geen hand.
 • Hoest en nies in uw ellenboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes.
 • Was uw handen volgens het juiste protocol.
 • Heeft u koorts of bent u verkouden, blijft dan thuis. Dit geldt ook voor uw huisgenoten.
 • Volg altijd de juiste regels welke zijn aangegeven via de routekaart van de overheid.

Routekaart overheid 

Veilig op vakantie in eigen land 

Het is goed om te weten dat de overheid een vakantie in ons park nog steeds als ‘veilig recreëren’ heeft bestempeld. Onze bungalows liggen allemaal vrijstaand met een ruime privé tuin rondom. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om in alle rust, en zonder in aanraking te komen met andere gasten, van uw verblijf te kunnen genieten. 

De overheid raadt u wel aan om zoveel mogelijk op uw vakantiepark te blijven tijdens uw verblijf. Ons park is ruim opgezet en geeft de mogelijkheid om gemakkelijk in alle rust over het park te verplaatsen. Ons park ligt pal naast een prachtig natuurgebied welke verschillende wandel & fietsroutes aanbiedt. Bij aankomst ontvangt u deze gratis van ons zodat u optimaal kan genieten van al het moois wat Schoorl en omgeving u te bieden heeft. 

Onze openbare ruimtes worden extra schoongemaakt met de juiste professionele schoonmaakmiddelen. Ook zorgen wij dat uw bungalow extra wordt schoongemaakt met de juiste voorschriften ten tijde van Corona. 

Omdat de maatregelen regelmatig wijzigen sturen wij u een aantal dagen voor uw aankomst een e-mail met hierin alle up-to-date informatie betreffende onze incheck mogelijkheden. Hierin zullen wij u voorzien van alle extra informatie welke u nodig heeft om zorgeloos en op een verantwoorde manier te genieten van uw verblijf bij Résidence Koningshof. 

Bekijk ons aanbod voor een veilige vakantie in eigen land op onze website.

Faciliteiten 

Onze parkfaciliteiten zijn geopend volgens de richtlijnen van het RIVM.
Update 21-01-2021.

Receptie

Onze receptie is geopend. U kunt hier op gepaste afstand altijd bij ons binnen komen. Echter vragen wij u het maximum van 2 personen te waarborgen. Komt u om deze reden dan ook altijd alleen.

IJsverkoop

Wij hebben in de receptie een vitrine met heerlijke Ola ijsjes. Vanuit buiten kunt u de kaart bekijken en uw keuze maken. Kom met 1 persoon naar binnen om de bestelling af te rekenen.

Broodjes service

U kunt bij ons van maandag t/m zaterdag verse broodjes bestellen. Vanaf 09.00 zijn de broodjes af te halen bij ons op de receptie. Het broodjesassortiment kunt u vinden op de bestellijst welke wij toevoegen bij uw check-in.

Buitenspeelplaats

De kleine buitenspeelplaats is geopend.  Kom bij drukte op een ander moment terug, of zoek een ander rustig plekje.  Ouders of verzorgers vanaf 13 jaar vragen wij op gepaste afstand toezicht te houden op hun spelende kinderen.

Omboekgarantie voor boekingen met aankomstdatum vanaf 1 november 2020:

Boekt u een vakantie op ons park met een aankomst voor 31 maart 2021 dan kan de boeking, tot 1 maand voor aankomst, éénmalig worden omgeboekt naar een andere periode.

Wij zetten reeds gedane betalingen om in een voucher wanneer u nog geen nieuwe datum in gedachten hebt.

 • Voorwaarden omboekgarantie
  • Kosteloos omboeken is éénmalig mogelijk tot 1 maand voor aankomst
  • Alleen geldig voor boekingen met een aankomst tot 31 maart 2021
  • De nieuwe aankomstdatum mag niet later zijn dan 31-12-2021
  • Er kan alleen aanspraak gemaakt worden op de omboekgarantie als de gehele betaling van de reservering is voldaan
  • Er kan maximaal éénmalig worden omgeboekt. In geval van annulering na deze éénmalige omboeking zijn de annuleringskosten 100% van de huursom plus €25,00 administratiekosten. 
  • Wij geven alleen een omboekgarantie op de boekingen welke via www.residencekoningshof.nl zijn gemaakt of via onze receptie.
  • Het totaalbedrag van de huursom blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde huursom meer is als de oorspronkelijke boeking, dan worden deze kosten bij u in rekening gebracht.
    
 •  Extra Uniek omboekgarantie

Wij bieden u voor de boekingen met een aankomst tot 31 maart 2021, altijd de mogelijkheid om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode, met een maximale aankomstdatum van 31-12-2021 in het geval van een van onderstaande redenen: 

·  Gesloten grens (niet van toepassing voor inwoners van Nederland)

·  Een negatief reisadvies, vanaf code rood

· Een quarantaineplicht in combinatie met een negatief reisadvies, vanaf code rood

Deze garantie geldt alleen wanneer dit op de officiële website staat vermeldt van de overheid. Op boekingen met aankomsten vanaf 1 april zijn onze normale annuleringsvoorwaarden weer van toepassing, tenzij de overheid geen verplichte maatregelen vermeldt op haar website. Checkt u voor onze up to date annuleringsvoorwaarden onze algemene voorwaarden (link toevoegen)

Omboeken

Indien uw boeking voldoet aan de voorwaarden voor het omboeken, dan kunt u via onderstaand formulier een aanvraag indienen. Wij zullen de mogelijkheden voor u bekijken en komen er zo snel mogelijk op terug.

Omboekformulier

Tot slot

Mocht u tijdens uw verblijf symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie. Neem telefonisch contact met ons op zodat wij eventueel een arts kunnen inschakelen. Het telefoonnummer is 072-5091510

Zijn wij gesloten? Hieronder vindt u de adresgegevens van de huisarts, óf wanneer deze ook gesloten is van de Huisartsenpost bij spoed.

Buiten openingstijden van de receptie kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost West-friesland, als u tijdens de avond, de nacht of het weekend medische hulp nodig heeft die niet kan wachten tot de volgende werkdag.
Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Telnr. 072-5180618 (altijd eerst een telefonische afspraak maken!)

Bezoekadres

Huisartsenpost Alkmaar
Hertog Aalbrechtweg 5a
1823 DL Alkmaar

.