Clement Ballooning

Clement Ballooning

Clement Ballooning
Residence Koningshof | Acitiviteiten
Residence Koningshof | Acitiviteiten

Clement Ballooning is gespecialiseerd in het verzorgen van de mooiste passagiersvaarten in Noord-Holland. Om de passagier zoveel mogelijk bij het ballonvaren te betrekken, varen zij uitsluitend met kleine ballonnen van 2 tot 8 personen.

Dit begint al bij aankomst op het veld, waarbij u samen met de piloot betrokken wordt bij de opbouw en het startklaar maken van de ballon. Na de opbouw van de ballon geeft de piloot, onder genot van een kopje koffie of thee, een briefing betreffende procedures voor de start, vaart en landing.

De ballonvaart duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur, mits weeromstandigheden en landingsmogelijkheden dit toestaan. Nadat de ballon is geland en er toestemming van de landeigenaar is pakt u samen met de piloot gezamenlijk de ballon in. Daarna krijgt u een champagnedoop en wordt er een glaasje gedronken op de goede vaart.

Na afloop wordt u teruggebracht naar het beginpunt, alwaar de piloot u een certificaat uitreikt als herinnering aan de ballonvaart. Kortom een compleet programma, waar u ongeveer 3,5 tot 4 uur voor moet uittrekken.

Voor meer informatie bekijk de website